Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Proces alarmmanagement

Proces voor alarmmanagement

Optimaal alarmmanagement

Bij Itémedical staan we klaar om het proces van alarmmanagement optimaal in te richten op jouw ziekenhuisafdeling. Ons professionele team bestaat uit specialisten die dichtbij de zorg staan, en zo precies weten waar je behoefte aan hebt op de afdeling. Naast het ontwikkelen van software onder ISO13485:2016, zorgen wij ook voor de juiste training zodat de systemen op optimale wijze benut worden. Waar mogen we je mee helpen?

Lees meer

Wil jij meer rust op de afdeling door minder alarmen?

Wat zijn de voordelen van een vast proces voor alarmmanagement?

Door een goed proces in te richten voor alarmmanagement op de afdeling, reduceer je het aantal klinisch irrelevante alarmen. Om dit proces optimaal in te richten, ontwikkelden wij het alarmmanagementsysteem MediScore Medical Device Data Gateway. Dit is een leveranciersonafhankelijke software die medische apparatuur van alle leveranciers kan koppelen aan de SQL-database van het ziekenhuis. Door middel van Message-filtering en intentional delays wordt via MediScore Medical Device Data Gateway (MDDG) wordt tot wel 89% van de klinische irrelevante alarmen gefilterd. De invoering van MediScore Medical Device Data Gateway leidt tot een rustigere omgeving voor de patiënten, minder werkdruk en een vermindering van de alarmmoeheid bij de zorgprofessionals.

We komen graag bij je langs

Wil je weten hoe jouw alarmmanagement en de bijbehorende processen op een correcte manier inricht op jouw afdeling of in jouw ziekenhuis? Wij informeren je graag over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek. Hierbij bekijken we wat de wensen van de zorgprofessionals zijn en bieden we een totaaloplossing aan. Plan een afspraak in.