Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Over itemedical

Over itemedical

Visie

Bij itemedical streven we ernaar om met onze hoogwaardige medische software en diensten een positieve impact te hebben op de kwaliteit van de gezondheidszorg. Als een toonaangevend Nederlands softwarebedrijf, werkzaam in de BeNeLux en de UK, richten we ons op het ontwikkelen en leveren van merkonafhankelijke software-oplossingen die medische apparatuur verbinden met verschillende systemen zoals EPD’s, Alarm Distributie Systemen (ADS), onderzoekdatabases en A.I. toepassingen voor zowel ziekenhuizen als zorginstellingen.

Missie

De missie van itemedical is tweeledig: enerzijds streven we naar het verminderen van klinisch niet relevante alarmen en het voorkomen van alarmmoeheid door zorgprofessionals te coachen. Anderzijds ontwikkelen we software en diensten vanuit het perspectief van de zorgprofessional, met aandacht voor veilige en beheersbare implementatie in ziekenhuisomgevingen.

Bij itemedical geloven we in de kracht van diepgaande kennis op het gebied van ICT, medische technologie en zorg. We onderscheiden ons door een team van professionals met een achtergrond in de zorg, waardoor we niet alleen technisch geavanceerde oplossingen bieden, maar eveneens oplossingen die naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk. We begrijpen dat technologie slechts een deel van de oplossing is: het zijn de mensen in de zorg die echt het verschil maken. Onze inzet voor kennis, kwaliteit en het begrijpen van de behoeften van zorgprofessionals vormt de kern van onze missie.

Delen: