Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Over Itémedical - Itémedical Itémedical

Over Itémedical

Home » Over Itémedical

Visie: innovatieve oplossingen

De kritische zorgomgeving is alsmaar dynamischer én complexer. Daarom blijven we onze medische software en diensten voortdurend innoveren. Daarmee maken we de zorgomgeving veiliger en stiller waardoor professionals hun patiënten in het ziekenhuis en daarbuiten de beste zorg kunnen bieden.

Missie: bruggenbouwer tussen drie disciplines

Itémedical positioneert zich bewust op het snijvlak tussen kritische zorg, ICT en medische techniek. Voor elk van die drie vakgebieden willen we expert blijven, vakmanschap leveren en zo dicht mogelijk bij de zorg staan. Met onze oplossingen en diensten leveren we tegelijk een actieve bijdrage aan het wetenschappelijke onderzoek van onze klanten.

Lees meer

Kernwaarden

  • Passie voor kwaliteit
  • Gedreven en deskundig
  • Vernieuwend en vertrouwd
  • Doeltreffend en solide
  • Landelijk en dichtbij
  • Laagdrempelig en betrouwbaar

Itémedical = Passie voor kwaliteit

Vanaf de eerste dag bij de oprichting van ons bedrijf Itémedical in 2000 staat kwaliteit centraal. Onze gepassioneerde zoektocht naar grote en kleine verbeteringen in de optimalisatie van medische werkomgevingen is jouw garantie voor de beste oplossingen en de efficiëntste software. Want als klant vraag je -terecht- de slimste producten en service. Die succeservaringen bieden het draagvlak van waarop je nieuwe bestellingen plaatst. Zo bouwen we aan een vertrouwensrelatie voor toepassingen in uitdagende omgevingen.

Itémedical = Gedreven en deskundig

Bij Itémedical vind je alleen gepassioneerde experts die er een erezaak van maken om jouw uitdaging succesvol aan te gaan. Die experts zijn zelf voortdurend in training. Door hun kennis en expertise intern te delen, combineren we het beste van heel veel innovatieve inzichten. En dat geeft jou de slimste antwoorden.

Itémedical = Vernieuwend en vertrouwd

In twintig jaar, hebben we heel veel kennis opgedaan en hebben we met veel zorgprofessionals samengewerkt. Dankzij die ervaring hebben we een breed netwerk en kennen wij jouw vakgebied. Zo weten we heel snel en exact welke oplossing je nodig hebt. Dit netwerk is ons platform waar we in gesprek gaan met je over jouw ambities en behoeftes en waar we samen op zoek gaan naar bijpassende innovatieve oplossingen: met Itémedical werk je samen aan een oplossing en blijf je op de cutting edge of technology.

Itémedical = Doeltreffend en solide

Itémedical zoekt – en vindt- de juiste en meest kwaliteitsvolle oplossingen voor jouw uitdaging: betrouwbaar, veilig, doeltreffend en kostenefficiënt. Geniet van een totaalaanpak inclusief leveringen, installatie, 24/7 service, training en onderhoud.

Itémedical = Landelijk en dichtbij

Twee vestigingen in Nederland en België zorgen dat we altijd in de buurt zijn: geef een seintje en er is een Itémedical-medewerker beschikbaar die je gericht verder helpt. Zo rendeert jouw investering maximaal.

Itémedical = Laagdrempelig en betrouwbaar

Samenwerken met Itémedical berust op wederzijds respect en vertrouwen. Wederzijds respect en vertrouwen zijn centrale waardes en de basis om met ons samen te werken. Hierdoor zijn we  laagdrempelig te benaderen en betrouwbaar in ons werk, zo ontstaat een duurzame en succesvolle samenwerking met Itémedical.