PDMS: Patiënt Data Management Systeem

Een moderne zorgomgeving genereert bijzonder veel data. Met die gegevens bied je iedere patiënt de specifieke en geoptimaliseerde aanpak. Verzamel de data daarom in een PDMS, een Patiënt Data Management Systeem. En kies daarvoor een systeem waarmee je snel en automatisch de juiste input krijgt. Als het daarop aankomt, kiest Itémedical voor de internationale marktleider: MetaVision.

Lees meer

Efficiënter en correcter dankzij PDMS

Je monitort de conditie van jouw patiënt via verschillende apparaten. MetaVision verzamelt alle vitale waarden van die medische apparatuur — rechtstreeks of via de MediScore Medical Device Data Gateway. In realtime krijg je grafieken en tabellen, eventueel gecombineerd met vooraf gedefinieerde parameters, laboratoriumresultaten en medicatie — precies volgens de behoeften en de (individuele) wensen van jouw zorgverleners. Zo gaan zij dagelijks aan de slag in een werkruimte die de efficiëntie verbetert en de besluitvorming ondersteunt.

MetaVision is het PDMS van iMDsoft, gebruikt in meer dan 350 ziekenhuizen in 25 landen. Ontwikkelaar iMDsoft updatet het productplatform voortdurend om de technologische vooruitgang voor te blijven. Vandaag ligt de focus vooral bij de ondersteuning voor mobiele werkprocessen. In Nederland en België vind je MetaVision vooral op ‘(neonaten) Intensive Care’-afdelingen en anesthesie afdelingen.

Beschikbare tijd optimaal gebruikt

Met jouw PDMS minimaliseer je de tijd die nodig is om patiëntinformatie te zoeken, coördineren, vergelijken en becommentariëren. De automatische verwerking verkleint de foutenmarge, verhoogt de efficiëntie en verbetert de patiëntveiligheid. Dit klinische informatiesysteem ondersteunt jouw workflow op geselecteerde apparaten voor anesthesie en intensive care of door het volledige patiënttraject heen.

PDMS: jouw maatwerk

Bouw jouw PDMS gefaseerd op en gebruik die schaalbaarheid om de groeiende behoeften van jouw organisatie flexibel te volgen. Itémedical begeleid je van bij het begin van jouw veranderingsproject op weg naar échte voordelen.

Ontdek alle voordelen van MetaVision als geavanceerd PDMS.

Delen:

Meer weten wat MetaVision voor jouw organisatie kan betekenen?