Een moderne zorgomgeving genereert veel data. Met die gegevens bied je iedere patiënt de specifieke en geoptimaliseerde aanpak. Verzamel je data daarom in een PDMS (Patiënt Data Management Systeem) waarmee je snel en automatisch de juiste input krijgt. Itemedical kiest daarom voor de internationale marktleider: MetaVision van iMDsoft.

Efficiënt en correct

Je monitort de conditie van jouw patiënt via verschillende apparaten. MetaVision verzamelt alle vitale waarden van die medische apparatuur — rechtstreeks of via de MediScore Medical Device Data Gateway. In realtime krijg je grafieken en tabellen, eventueel gecombineerd met vooraf gedefinieerde parameters, laboratoriumresultaten en medicatie — precies volgens de behoeften en de (individuele) wensen van jouw zorgverleners. Zo gaan zij dagelijks aan de slag in een werkomgeving die de efficiëntie verbetert en de besluitvorming ondersteunt. Ontwikkelaar iMDsoft updatet het productplatform voortdurend om de technologische vooruitgang voor te blijven. Vandaag ligt de focus vooral bij de ondersteuning voor mobiele werkprocessen.

Beschikbare tijd optimaal gebruikt

Met MetaVision minimaliseer je de tijd die nodig is om patiëntinformatie te zoeken, te coördineren, te vergelijken en te becommentariëren. De automatische verwerking verkleint de foutenmarge, verhoogt de efficiëntie en verbetert de patiëntveiligheid. Dit klinische informatiesysteem ondersteunt jouw workflow op geselecteerde apparaten voor anesthesie, en (Neonaten) Intensive Care-afdelingen of door het volledige patiënttraject heen

Jouw PDMS-maatwerk

Bouw jouw PDMS gefaseerd op en gebruik de schaalbaarheid om de groeiende behoeften van jouw organisatie flexibel te volgen. Het itemedical-team begeleidt je bij dit implementatie traject. Ontdek alle voordelen van MetaVision als geavanceerd PDMS.

Delen:

Meer weten wat MetaVision voor jouw organisatie betekent?