Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Partners - Itémedical Itémedical werkt samen met partners die hoogstaande klinische oplossingen bieden zodat jij de beste patiëntzorg kunt bieden.

Partners

Home » Partners

iMDsoft is de leverancier van MetaVision, een compleet en geavanceerd Patiënt Data Management Systeem (PDMS)speciaal ontwikkeld voor de kritische zorgomgeving.

CLB Integrated Solutions is leverancier van het Unicontrol2 Medisch Oproep Systeem (MOS) waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgprofessional.

Lantronix levert terminal servers waarmee medische apparaten naast het bed van de patiënt worden gekoppeld met de ICT omgeving.

Digi levert terminal servers waarmee medische apparaten naast het bed van de patiënt worden gekoppeld met de ICT omgeving.

Nissha is de leverancier van CLARAVUE ECG elektroden sets (voorheen IP) die gebruikt worden voor ECG bewaking.

Zetacom is een integrator van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgmedewerker.

IQ Messenger is de leverancier van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgprofessional.

25-8 is een leverancier van Medisch Oproep Systemenwaarmee medische alarmen zichtbaar worden op een mobiele device van de zorgmedewerker.

Datamed is de leverancier van interfaces tussen ECG devices en ECG management/ opslagsystemen die normaal niet compatibel met elkaar zijn en vertaalt deze naar EPD leesbaar formaat.

VZI, de Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici, bevordert de contacten tussen leden en het vergroten en verdiepen van hun kennis. Itémedical is gast lid van het VZI. 

MT Integraal, is het online magazine voor medische technologie. Itémedical is partner van MT Integraal.

VVZ, de Vlaamse Vereniging van Ziekenhuisinstrumentatie-technici, richt zich op het veilig gebruik van medische apparaten door het aanbieden van opleidingen. Itémedical is steunend lid van de VVZ. 

Dim3 is de leverancier van Nutrow, een klinische management software-oplossing die aan medische voeding gerelateerde gegevens verzamelt voor de optimalisatie van de nutritionele ondersteuning van patiënten. Nutrow heeft een integratie met MetaVision.

Qserve ondersteunt wereldwijd leveranciers van Medische Devices bij markttoetreding, goedkeuring van Medische Devices, klinische trials en het bereiken en handhaven van naleving van de regelgeving zoals de MDR (Medical Device Regulation). 

De Hartstichting draagt bij aan het eerder opsporen, voorkomen en beter behandelen van hart- en vaatziekten en werkt hiervoor samen met preventiepartners. Deze zetten zich in voor vitaliteit op de werkvloer en stimuleren medewerkers om gezond te leven.

De Nationale Vitaliteitsweek heeft als doel werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. De Nationale Vitaliteitsweek werkt samen met ambassadeurs die actief bezig bent om een vitaal bedrijf te worden en te blijven.

De Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV) zorgt voor verbetering en versterking van de positie van hartfunctielaboranten.