Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Partners - itemedical

Partners

Itemedical werkt intensief samen met een aantal partners. Partners waarmee we jou optimaal ondersteunen met state-of-the art klinische oplossingen zodat je de beste zorg biedt aan jouw patiënten.

iMDsoft is de leverancier van MetaVision, een compleet en geavanceerd Patiënt Data Management Systeem (PDMS) speciaal ontwikkeld voor de kritische zorgomgeving.

Spacelabs Healthcare is de leverancier van Cardiologie Diagnostiek holter ECG hard- en software. 

Digi levert terminal servers waarmee medische apparaten naast het bed van de patiënt worden gekoppeld met de ICT omgeving.

Nissha is de leverancier van CLARAVUE ECG elektroden sets (voorheen IP) voor gebruik bij ECG bewaking.

25-8 is een leverancier van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen zichtbaar worden op een mobiele device van de zorgmedewerker.

CLB Integrated Solutions is leverancier van het Unicontrol2 Medisch Oproep Systeem (MOS) waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgprofessional.

IQ Messenger is de leverancier van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgprofessional.

Zetacom is een integrator van Medisch Oproep Systemen waarmee medische alarmen worden getoond op een mobiele device van de zorgmedewerker.

Datamed is de leverancier van interfaces tussen ECG devices en ECG management/ opslagsystemen die normaal niet compatibel met elkaar zijn en vertaalt deze naar EPD leesbaar formaat.

Haelvoet is de leverancier van duurzaam ergonomisch zorgmeubilair voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en andere zorginstellingen. Met oog voor design en kwaliteit ontwikkelt Haelvoet ziekenhuisbedden, relax fauteuils, nachtkastjes etc.

De holistische benadering van lichtkwaliteit van Zumtobel creëert visueel comfort, bevordert het welzijn van de patiënten en ondersteunt herstel en mentale gezondheid. De lichtoplossingen van Zumtobel vitaliseren de architectuur en kunnen zo herstelprocessen en levenskwaliteit verbeteren.

VZI, de Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici, bevordert de contacten tussen leden en het vergroten en verdiepen van hun kennis. Itémedical is gast lid van het VZI. 

VVZ, de Vlaamse Vereniging van Ziekenhuisinstrumentatie-technici, richt zich op het veilig gebruik van medische apparaten door het aanbieden van opleidingen. Itémedical is steunend lid van de VVZ. 

De Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV) zorgt voor verbetering en versterking van de positie van hartfunctielaboranten.

Qserve ondersteunt wereldwijd leveranciers van Medische Devices bij markttoetreding, goedkeuring van Medische Devices, klinische trials en het bereiken en handhaven van naleving van de regelgeving zoals de MDR (Medical Device Regulation). 

De Hartstichting draagt bij aan het eerder opsporen, voorkomen en beter behandelen van hart- en vaatziekten en werkt hiervoor samen met preventiepartners. Deze zetten zich in voor vitaliteit op de werkvloer en stimuleren medewerkers om gezond te leven.