Betrouwbare diagnostische informatie binnen handbereik

Je word uitgedaagd om meer te doen met minder. De juiste technologie op het gebied van patiëntbewaking kan jouw efficiëntie verhogen. Kies daarvoor een patiënt monitoring die schaalbaar is en voldoet aan de klinische en technische behoeften van vandaag en in de toekomst.

Lees meer

Ondersteunt en versnelt klinische beslissingen

De continue monitoring van Spacelabs Healthcare helpt bij een snelle besluitvorming, wat de reactietijd kan verbeteren, de patiëntzorg kan bevorderen en de patiëntveiligheid kan verhogen. Waar je ook bent, binnen of buiten het ziekenhuis, je kunt altijd jouw zorgbeslissingen nemen. 

Gebruiksgemak

Consistentie en flexibiliteit zijn ingebouwd in elke Spacelabs Healthcare monitor voor intuïtief gebruiksgemak voor ziekenhuisafdelingen met meerdere locaties of klinieken met een minimum aan training.

Patiëntbewaking, jouw maatwerk

Hieronder een aantal bewakingsmogelijkheden zoals:

 • Xprezzon, bed montior
 • Qube, Qube, een compacte patiëntmonitor
 • Qube Mini, bewaking vanaf het bed gedurende het hele transport

Bekijk ook de video van Patiënt Monitoring van Spacelabs Healthcare.


Centrale bewaking

Het uitgebreide centrale bewakingssysteem van Spacelabs biedt een gedetailleerd overzicht van jouw patiëntpopulatie in het netwerk inclusief bedmonitoren, telemetriezenders en draadloze transportmonitoren. De Xhibit-centrale van Spacelabs biedt een gecentraliseerde bewaking en alarmbeheer op afstand voor elke patiënt in het netwerk.


Spacelabs Healthcare: baanbrekend met een innovatieve geschiedenis

Sinds 1958 heeft Spacelabs Healthcare continue de grenzen opgezocht van hetgeen mogelijk is in de technologie van de gezondheidszorg. Ooit gestart op het gebied van real-time, remote fysiologische monitoring van de astronauten in een baan om de aarde tot aan de introductie van deze baanbrekende medische technologie in de gezondheidszorg. Hierdoor werd real-time gezondheidsmonitoring en – diagnostiek mogelijk voor patiënten in het gehele zorgtraject. In 1968 breidde Spacelabs haar productlijn uit met een reeks monitoren voor aan het bed en voor meerdere patiënten in het centraal station.

Tegenwoordig is gezondheidsmonitoring veel meer dan het verzamelen en tonen van vitale functies. Effectief gezondheidsmanagement vereist diagnostische betrouwbaarheidsgegevens uit meerdere bronnen, slimme analyses door middel van intelligente algoritmen en de vertaling van deze gegevens in klinisch bruikbare informatie. Vitale functies kunnen nu worden verzameld waar de patiënt zich ook bevindt – van ziekenhuis tot klinieken. Zorgprofessionals hebben nu onmiddellijk toegang tot deze informatie waar en wanneer ze die nodig hebben. Samen met Spacelabs, werkt Itémedical om het hele zorgtraject te verbinden met inzichtelijke informatie die artsen in staat stelt om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en hierop kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren.

Itémedical biedt al 20 jaar klinische oplossingen van Spacelabs Healthcare aan op het gebied van Patiënt Monitoring zowel in Nederland als België.


ICS als klinische tool = actief, hoog betrouwbaar inzicht

Verbeter en standaardiseer jouw klinische workflow met Intesys Clinical Suite (ICS) als tool. Met ICS van Spacelabs als klinisch system heb je altijd en overal toegang tot jouw monitor gegevens. 

Jouw ICS-voordelen

 • Levert klinische gegevens voor diepgaande analyse
 • Zicht op vitale functies en waveforms op patiëntmonitoren
 • Volledige review met Holter Analyse
 • Creëer aangepaste trends om de meest relevante trends voor specialistische zorg te laten zien

ICS én naadloze connectiviteit

 • Integratie met alle belangrijke EPD-systemen, waaronder Cerner, Epic en iMDsoft via HL7
 • Integratie naar bronnen van patiëntidentiteit via HL7 ADT
 • Integratie om beheersystemen te traceren met behulp van XML en Datamed
 • 12 leads ECG-export naar cardiologische informatie management systemen zoals Sentinel van Spacelabs

XprezzNet

XprezzNet verzamelt data van monitoren zoal vitale parameters en alarmen. Deze data worden ontsloten in MediScore MDDG.

Delen:

Meer weten over Patiënt Monitoring?