Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Medische software - Itémedical Itémedical

Medische software

Home » Medische software

Veilig en kwalitatief zorgproces

Bij Itémedical vinden we het belangrijk om de ontwikkeling en implementatie van medische software in ziekenhuizen en andere zorginstellingen zo optimaal mogelijk in te richten samen met partner leveranciers. Hiermee dragen we bij aan een veilig en kwalitatief beter zorgproces. Ons team, dat voor het overgrote deel een klinische achtergrond heeft, helpt jou graag op persoonlijke wijze met de optimale inrichting en ontwikkeling van jouw afdeling zodat de software van ons en onze leveranciers daadwerkelijk leiden tot veilige en betrouwbare zorg.

Lees meer

MediScore: Ontwikkeling van medische software voor zorginstellingen

De medische software, die Itémedical levert, wordt in ziekenhuizen gebruikt om complexe klinische data om te zetten in waardevolle klinische informatie voor de zorgprofessional. Door de implementatie van deze software zijn zorgverleners in staat om kwaliteitszorg te verlenen.

MediScore portfolio: specialistische toepassingen

Hieronder staan een aantal modules uit onze eigen MediScore portfolio:

  • MediScore ICU: een afdelings- management informatie systeem
  • MediScore MDDG: Medical Device Data Gateway een leveranciersonafhankelijke alarmmanagement software
  • MediScore MIM: een Medicatie Interactie Module op basis van de nationale medicatiedatabase voor medicatieveiligheid
  • MediScore Planbord: configureerbaar overzicht van operationele patiënt- en afdelingsinformatie wat de zorgprofessional helpt betere zorg te leveren
  • MediScore Analytics: een real-time rapportage tool die op afdelingsniveau managementinformatie geeft voor een betere en snellere besluitvorming
  • MediScore Dashboard: direct real-time inzage in patiënt gebonden dashboards en afdelingsdashboards 

Welke leveranciers zijn er voor software in de zorg?

Onze medische software voor gebruik in ziekenhuizen en andere zorginstellingen komt van verschillende leveranciers. Naast MediScore software, ontwikkeld in eigen beheer, leveren we ook het geautomatiseerde PDMS MetaVision van iMDsoft en het Sentinel Cardiologie Informatie Systeem van Spacelabs Healthcare. Daarnaast werken we met een aantal leveranciers van Medisch Oproep Systemen zoals CLB, IQ Messenger en 25/8.

Wij vertellen graag meer tijdens een persoonlijk gesprek

Wil je graag weten welke ontwikkelingen er op het gebied van specialistische medische software zijn en welke gebruikt worden in ziekenhuizen en zorginstellingen? Of wil je meer weten over de leveranciers waar wij mee samenwerken om software voor de zorg te ontwikkelen? Wat jouw vraag ook is, wij leveren jou graag een passend pakket, inclusief coaching en begeleiding. Maak een afspraak met een van onze specialisten.