Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
MediScore Analytics

MediScore Analytics

Analytics is een door itemedical zelf ontwikkelde module van MediScore en gericht op het oplossen van jouw uitdagingen rondom rapportage.  Op afdelingsniveau wordt je voorzien van alle benodigde managementinformatie.

Jouw voordelen

  • Web-based, voor iedere gebruiker op elke locatie beschikbaar
  • Gebruiksvriendelijke queries voor en door ziekenhuis personeel
  • Real-time alarmrapportage gegevens 
  • Objectieve en efficiënte besluitvorming

Gebruiksvriendelijke query’s

Met vooraf gedefinieerde query’s kan iedere zorgmedewerker van de afdeling eenvoudig en makkelijk rapportages maken. Analytics is logisch opgebouwd en werkt intuïtief. Dit maakt het zelf maken van query’s en het ontwerpen van dashboards makkelijker en dit bespaart tijd. Door het laagdrempelig rapportages maken, wordt het makkelijker om problemen, rond zorgzwaarte, maar ook op alarmgebied, sneller inzichtelijk te maken. Jouw afdeling kan daardoor sneller de juiste beslissingen nemen, veilig en efficiënt. 

Real-time rapportage

Met MediScore Analytics krijg je een duidelijk realtime-beeld van jouw beleidsaanpak, gekoppeld aan een evolutie op basis van de opgebouwde historische data. Rapportages worden gebundeld in dashboards die elke minuut worden ververst. Met een muisklik genereer je uit al die gegevens bijvoorbeeld duidelijke rapporten over:

  • zorgzwaarte
  • klinische data
  • het aantal alarmen en type alarmen
  • het aantal alarmen van bepaalde type apparaten

Objectieve analyse

De materie rondom medische alarmen is complex. Met MediScore Analytics krijg je het noodzakelijke inzicht om structureel en continue het alarmbeleid en de device settings te verbeteren en het aantal alarmen veilig te reduceren. Analyseer objectieve data als alarmduur en alarmcondities met deze rapportage tool. Jouw uitdagingen rondom alarmrapportage op afdelingsniveau, zijn ons uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van MediScore Analytics.

Delen:

Meer weten over deze informatie- en rapportage tool?