Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
MetaVision

MetaVision
Een geavanceerd PDMS

Met MetaVision ontwikkelde iMDsoft hét best of breed Patiënt Data Management Systeem (PDMS) voor jouw Intensive Care, operatiecomplex en andere hoog complexe afdelingen in jouw ziekenhuis. Maar is zo’n PDMS zoveel waardevoller dan een ziekenhuisbreed Elektronisch Patiënten Dossier? De kans is groot dat experts in jouw IC- en OK-afdeling anders registreren dan in de rest van uw ziekenhuis. En dat ze andere ICT-behoeften hebben of andere werkprocessen volgen. Dán heeft een PDMS echt wel heel grote voordelen en maakt het een verschil van dag en nacht.

Decentraal applicatiebeheer

Een ziekenhuisbreed ‘Elektronisch Patiënten Dossier’ staat of valt bij een centraal applicatiebeheer. Want alle processen moeten in heel het ziekenhuis op dezelfde manier verlopen. Anders gaat de eenheid verloren. Maar … MetaVision maakt een decentraal applicatiebeheer mogelijk. Daardoor handel je sneller — zonder extra change requests of wachtlijsten. Elke aanpassing die je maakt, sluit direct aan bij de behoefte van de eindgebruikers. Voor jouw IC en OK is decentraal applicatiebeheer veel efficiënter.

Integratie binnen het ziekenhuis

Elke afdeling heeft wel een specifiek systeem als ondersteuning van unieke processen. De uitdaging bestaat erin om al die systemen in een geheel bij elkaar te brengen. Er bestaan wel manieren om die informatie te koppelen of te exporteren. Maar het beheer ervan veroorzaakt extra werk en … kosten. Tenzij je voor MetaVision kiest. Want dat sluit naadloos aan op de werkprocessen van al jouw afdelingen. En dankzij de verschillende koppelingen breng je alle data automatisch samen in een groot geheel.

Heldere analyses en rapporten

Met MediScore Analytics van itemedical analyseer je de data die MetaVision in alle ziekenhuizen verzamelt. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface vind je alle relevante informatie meteen. Daarvan genereer je in MediScore Analytics duidelijke grafieken — zelfs als je geen kennis hebt van query’s of tabellen. Toon die grafieken in eigen beheer op de dashboards van jouw afdeling. Zo maximaliseer je de betrokkenheid bij heel jouw team. Met MediScore Analytics van itemedical kom je vlot en zelfstandig bij jouw data.

Meer mogelijkheden

De zorg ontwikkelt snel, razend snel. Voorzie jouw IC en OK daarom van een PDMS dat het hoge tempo bijhoudt. MetaVision is een gespecialiseerd PDMS met de juiste EPD-integratie waarmee verpleegkundigen en artsen optimaal samenwerken. Dat vergroot de kwaliteit én de efficiëntie. MetaVision is flexibel genoeg om zich in de snel veranderende (zorg)wereld meteen aan te passen. Zo blijft het voldoen aan jouw strengste eisen en verwachtingen.

Maximaal voordeel halen uit een PDMS