14 december 2022

MetaVision gebruiken we al jaren naar tevredenheid en de keuze was dan ook snel gemaakt om samen met zes andere ziekenhuizen over te gaan naar de nieuwe MetaVision versie 6.

Peter Van Houdenhove, Hoofd Intensieve Zorgen, Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis Aalst

Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis (OLV) in Aalst is het 2e Belgische ziekenhuis op rij waar MetaVision 6 live is. Na het Sint-Franciscus Ziekenhuis in Heusden-Zolder, ondersteunt ook dit geavanceerde Patiënt Data Management Systeem (PDMS) van iMDsoft de zorgmedewerkers aan het bed. Samen ‘bewandelden’ de projectteams van het OLV Aalst en itemedical de weg naar een succesvolle implementatie op de Intensive Care. Bedankt voor dit vertrouwen. Peter Van Houdenhove, Hoofd Intensieve Zorgen, licht de keuze voor de verlenging van MetaVision 6 graag toe. “MetaVision gebruiken we al jaren naar tevredenheid en de keuze was dan ook snel gemaakt om samen met zes andere ziekenhuizen over te gaan naar de nieuwe MetaVision versie 6. Het configureren deden we samen met het MC2-team (MetaVision Multi Center Configuratie) dat bestaat uit ervaringsdeskundigen van alle partnerziekenhuizen. Dit bracht de nodige uitdagingen met zich mee aangezien we samen met de andere ziekenhuizen het PDMS van de toekomst hebben geconfigureerd. Uiteindelijk mogen we trots zijn op het harde werk en MetaVision past zich aan onze workflow aan. Dat is nodig in een altijd veranderende ICU afdeling met veel uitdagingen.”

In het nieuwe jaar kijken we samen met de vijf andere Belgische partnerziekenhuizen uit naar de komende Go-lives van MetaVision 6.

Delen:

Ontdek de flexibele configuratie mogelijkheden van MetaVision als PDMS