21 oktober 2022

Itemedical bewijst hier wederom een gouden partner te zijn: in het verleden en voor de toekomst!

Johan Didden, Hoofdverpleegkundige en Johan Quintens, Adjunct verpleegkundige, Sint-Franciscus Ziekenhuis, Heusden-Zolder

Johan Didden en Johan Quintens, Hoofdverpleegkundige en Adjunct verpleegkundige van het Belgische Sint-Franciscus Ziekenhuis blikken hieronder terug op de aanloop naar de livegang van MetaVision 6 als Patiënt Data Management Systeem (PDMS).

“Als klein perifeer ziekenhuis blijft het belangrijk om aantrekkelijk te zijn voor onze Intensive Care Unit-verpleegkundigen en artsen. En daarnaast de beste patiëntenzorg te verlenen. Dit doen we door te investeren in innovatieve en bewezen systemen voor de intensieve zorg. Als eerste in de rij van zes ziekenhuizen gaat ons ziekenhuis over naar het nieuwe platform van iMDsoft: MetaVision 6 als Patiënt Data Management Systeem (PDMS). Deze overgang werd na een ver doorgedreven voorbereiding op 1 dag gerealiseerd.

We kijken terug op een hechte samenwerking met de configurators uit de partnerziekenhuizen om dit PDMS van de 21e eeuw te configureren. Een samenwerking en de uiteindelijke livegang waar we allemaal trots op zijn. In combinatie met MediScore ICU voor onze managementinformatie en MediScore Alarms waarborgen we minstens de komende 10 jaar kwalitatieve patiëntzorg.

Itemedical is een bewezen partner voor ons met expertise en kennis van zaken. Deze samenwerking loopt dan ook uitermate vlot en plezierig. We kunnen met al onze vragen en nieuwe ideeën bij dit team terecht en worden snel geholpen. Itemedical bewijst hier wederom een gouden partner te zijn: in het verleden en voor de toekomst!”

Delen:

Meer weten over MetaVision als PDMS voor jouw IZ of OK?