Bij Itémedical investeren we in langdurige samenwerkingen met onze klanten. De weg naar een geslaagde Go-live is een gezamenlijke inspanning en daarbij is vertrouwen nodig: bij het voortraject, projectbegeleiding, implementatie en de ingebruikname. Deze laatste stap is altijd een bijzonder moment. Daarom vieren we een geslaagde Go-live graag samen.

Ondersteuning patiënt workflow

Zo vierde we in november de livegang van Sentinel in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (Maastricht UMC+). Dit systeem ondersteunt de Poli Hart + Vaatcentrum en binnenkort de Poli Neurologie bij de diagnose en behandeling van patiënten met hartritmestoornissen. Naar deze succesvolle livegang werkten de projectteams van het Maastricht UMC+ en Itémedical intensief samen. Reden voor een feestje met elkaar.

Snelle, nauwkeurige en uitgebreide holter analyse

De aanleiding voor een nieuwe cardiologie-oplossing was de verouderde holter ECG apparatuur. Na een demo- en proefopstelling koos het Maastricht UMC+ voor Sentinel en de vernieuwde ECG holters en analyse-software van Spacelabs Healthcare. Met de analyse applicaties kunnen de polikliniek medewerkers snel, nauwkeurig en tot in de detail holter ECG opnames analyseren. Dit biedt een beter inzicht in minder tijd zodat de patiënt sneller de diagnose heeft en het zorgtraject kan voortzetten. Dankzij de centrale database Sentinel zijn de patiëntgegevens meteen beschikbaar via een koppeling met het EPD.

Meer onderzoeksmogelijkheden

De vernieuwde technologie van de hard- en software biedt veel onderzoeksmogelijkheden. Zo koos De Maastricht Studie voor dezelfde apparatuur en medische software als het Maastricht UMC+ voor haar studie naar type 2 diabetes in Zuid-Limburg en het voorkomen hiervan. Hiermee kunnen de onderzoekers zelf holter analyses uitvoeren, van dezelfde Instrumentele Dienst gebruik maken en voor diepgaande analyses is er back-up van gespecialiseerde holter analisten in dit ziekenhuis. Alle onderzoeksgegevens en de back-up daarvan zitten in Sentinel. Een win-win voor beide partijen.

Na een Go-live houdt onze ondersteuning niet op. Voor vragen, support of nieuwe ontwikkelingen staat het Itémedical-team voor je klaar.

Delen:

Meer weten over Sentinel als cardiologische informatiebeheer oplossing?