23 november 2023

Oranjerie Van der Valk Roermond

3 miljoen hartslagen razendsnel analyseren? Daar draaien we ons hand niet voor om! Met de slimme analyse-software van Spacelabs Healthcare heb je snel resultaat bij vermoedelijke hartritmestoornissen.

Op de Regiodag ‘Atriale ritmeproblematiek’ van het MUMC+ en het Radboudumc tonen we je hoe onze cardiologie-oplossing jou kan helpen bij een beter klinisch inzicht in minder tijd.

En we dagen je uit!
❤️Heb jij jouw hartslag onder controle?
❤️Ben je snel genoeg om de hartslagen te volgen zonder signaalverstoringen?
❤️Win jij tegenover je collega’s en vrienden?

Ga de uitdaging aan met onze zenuwspiraal ‘Beat the Buzz’! Haal het snelst het einde zonder het signaal te activeren en win een taart voor jouw afdeling.

Op 23 november organiseert het Maastricht UMC+ in samenwerking met het Radboudumc de jaarlijkse Regiodag met als thema ‘atriale ritmeproblematiek’. Deze dag is bedoeld voor ritme/ ECG bijscholing voor alle hartfunctielaboranten in de regio Zuid-Nederland. Het is een informatief en interactief programma met meerdere sprekers.

Namens Itémedical zijn Nicolai Hooijkaas en Dick den Ouden. Zij vertellen je graag meer over de ‘ins en outs’ van innovatieve holter ECG recorders en analyse-software voor een beter klinisch inzicht in minder tijd. Zien en spreken we je op onze stand?

Klik hier voor meer informatie, het programma en inschrijving.

Delen:

Ontdek de meerwaarde van innovatieve holter ECG analyse

Bezoek de Itémedical-stand op de Regiodag van het MUMC+ en Radboudumc