Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Alarmsysteem in de zorg

Alarmsysteem in de zorg
Waarborg patiëntveiligheid

Door de inzet van een betrouwbaar alarmsysteem, waarborg je de veiligheid van en zorg over jouw patiënten in het ziekenhuis of een andere zorginstelling. Binnen de zorg heeft een overload aan alarmering gezorgd voor zogenoemde alarmmoeheid, een verschijnsel waarbij het geluid dat medische apparatuur voortbrengt, naar de achtergrond wordt verdreven. Uiteraard informeert de apparatuur wanneer er veranderingen worden waargenomen in de parameters, zoals in de hartslag of de ademhaling. Echter is tot wel 89% van deze alarmen klinisch irrelevant. Een goede alarmering met alarmsysteem verbetert deze situatie in ziekenhuis- en zorginstellingen aanzienlijk.

Reduceer klinisch irrelevante alarmen

Bij itemedical vinden we het belangrijk dat onze oplossingen en producten het werk van de zorgprofessional daadwerkelijk efficiënter en beter maken. Alarmmanagement software prioriteert de kritische alarmen door middel van filtering en uitstel. De toepassing van een goed alarmmanagement proces leidt tot een vermindering van tot wel 89% van de alarmen. Dit geeft rust voor zowel de zorgprofessional als de patiënten op jouw afdeling.

Kwaliteit in de zorg verbeteren

Bij itemedical willen we graag de kwaliteit in de patiëntenzorg verbeteren door medische software te ontwikkelen die zorgen voor verbeteringen bij de zorgprofessionals. Met dank aan onze ISO13485:2016 certificering staan wij garant voor kwaliteit in ons werkveld. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde partners, zoals iMDsoft, Spacelabs Healthcare en diverse integrators van Medisch Oproep Systemen. Waar wij verbeteringsmogelijkheden in de zorg detecteren, ontwikkelen wij de oplossing.

Vertrouw op de veilige werking

Enkele voordelen van het inzetten van MediScore Medical Device Data Gateway als het medisch alarmsysteem binnen jouw ziekenhuis of andere zorginstelling zijn onder andere:

  • Je ontvangt vanuit itemedical coaching volgens een wetenschappelijk bewezen stappenplan
  • Directe registratie in de SQL-database die in eigen beheer is van het ziekenhuis
  • MediScore Medical Device Data Gateway is een leveranciersonafhankelijke alarmering. Dit betekent dat medische apparatuur van iedere leverancier op het systeem kan worden aangesloten

Leer meer over alarmsystemen

We denken samen met je mee over een passende oplossing