23 januari 2024

De digitalisering van het dossier draagt rechtstreeks bij aan de kwaliteit van de zorg voor de patiënt in deze cruciale eenheid.

Brecht Dekeyser, ICT Directeur AZ Oostende, campus Serruys

Drie, twee, één, nul … launch. In januari voltooide het MetaVision projectteam succesvol de upgrade van 5 naar versie 6. Een Go Live is altijd een spannend moment, maar deze PDMS-lancering slaagde zonder problemen op de IZ.

“Op 22 januari gaat de digitale transformatie opnieuw van start op de Intensieve Zorg in AZ Oostende, campus Serruys. Met de implementatie van MetaVision 6, in samenwerking met itemedical en toegewijde verpleegkundigen, kijken we uit naar een succesvol optimalisatietraject waar interdisciplinair in hetzelfde dossier kan worden gewerkt.”, voegt Annelies Haspeslagh, medewerker IT applicatiebeheer van dit ziekenhuis hieraan toe.

Brecht Dekeyser, ICT Directeur vult met trots aan: “We zijn blij dat we MetaVision in het AZ Oostende – Serruys ziekenhuis opnieuw kunnen gebruiken binnen onze dienst intensieve zorgen. De digitalisering van het dossier draagt rechtstreeks bij aan de kwaliteit van de zorg voor de patiënt in deze cruciale eenheid. Het vele voorbereidingswerk heeft geresulteerd in een succesvolle opstart en ik wil hier zeker het IT team, de zorgmedewerkers, artsen en itemedical danken voor de fijne samenwerking.”

Delen:

Meer weten over MetaVision als PDMS?