4 juni 2024

Voorafgaand aan de ‘MetaVision User Days’ in België en Nederland, bezocht het iMDsoft-team samen met ons, het AZ Groeninge ziekenhuis en het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Dit bood Noam Zisman en Sharon Weissman van iMDsoft een mooie gelegenheid om de Intensive Care Unit teams te ontmoeten, kennis te delen en waardevolle inzichten uit te wisselen.

Tijdens de gebruikersdagen in Leuven en Houten deelde Noam Zisman de nieuwste functionaliteiten van MetaVision. Zo maakt Transition of Care het mogelijk om onder andere medicatie bi-directioneel te koppelen aan het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Bovendien lanceerde iMDsoft MobileVision, een innovatieve dynamische, mobiele app-oplossing, speciaal ontworpen voor verpleegkundigen. Met deze app voer je snel en eenvoudig workflows uit en heb je altijd toegang tot gegevens waar en wanneer dat nodig is.

Gebruikers kwamen ook aan het woord. Zo lichtte Christophe Wybo (AZ Groeninge) toe hoe zij software robots inzetten om administratieve taken te vereenvoudigen binnen MetaVision. En Casper Bollen (UMC Utrecht) presenteerde zijn copy-tool voor de eenvoudige overname van MetaVision configuraties en het 1-op-1 kopiëren van formulieren wat het team veel werk bespaart.

Het was fijn om elkaar weer te zien en te spreken op deze dagen. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde dag: enthousiaste applicatiegebruikers, inspirerende sprekers, veel innovaties zoals MobileVision en Transition of Care en een aangename setting met ‘bits & bites’.

Aan al onze relaties, partners en sprekers: bedankt voor jullie komst. We kijken terug op mooie en inspirerende MetaVision Gebruikersdagen.

Sfeerimpressie: bezoek iMDsoft aan AZ Groeninge & MetaVision User Day op 28 mei 2024 in Leuven.

Sfeerimpressie MetaVision User Day 30-05-2024 in Houten:

Delen:

Benieuwd naar de mogelijkheden van MobileVision?

We demonstreren je graag deze innovatieve mobiele app-oplossing