Javascript is uitgeschakeld in de browser waardoor de website niet goed kan functioneren.
Schakel javascript in om deze website juist te kunnen gebruiken.
Medisch oproepsysteem

Een medisch oproepsysteem in combinatie met MDDG

Veilige alarmdistributie

Steeds vaker worden er in ziekenhuizen eenpersoonskamers gebruikt die afgesloten kunnen worden, waardoor de nood aan een MDDG (Medical Device Data Gateway) in combinatie met een medisch oproepsysteem groter is. Om de verpleegkundigen te attenderen op een alarm wordt veilige alarmdistributie een noodzaak. Alarmdistributie kan bijdragen aan een oplossing om alarmmoeheid te reduceren en de patiëntveiligheid te vergroten.

Lees meer

Wil jij meer rust op de afdeling door minder alarmen?

MediScore MDDG als oplossing

Itémedical levert een leveranciersonafhankelijke oplossing die in combinatie met een Alarm Distributie Systeem (ADS) een veilige en betrouwbare ketenoplossing (MDD IIb gecertificeerd) is. Dit middels een medisch oproepsysteem in combinatie met MediScore Medical Device Data Gateway (MDDG) en diverse diensten. Itémedical heeft MediScore MDDG ontwikkeld om merkonafhankelijk alle medische apparatuur te ontsluiten. Met ontsluiten wordt bedoeld dat alle data, uitgestuurd door medische apparatuur, beschikbaar gemaakt wordt voor andere applicaties (o.a. wetenschappelijk onderzoek) en voor de MediScore MDDG-database. Data die hierin worden opgeslagen zijn vitale parameters, alarmdata, instellingen, grenzen en overige (service)berichten. De ontvangen alarmdata kan worden gefilterd, gedifferentieerd, vertraagd en verrijkt. Medische alarmen kunnen realtime worden doorgestuurd naar een alarmdistributiesysteem en, indien gewenst opgeslagen, worden in MediScore MDDG database voor verdere analyse en coaching of voor gebruik op operationele dashboards. Ook zorgen wij voor een beter overzicht van de actieve medical devices bij de patiënt.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden?

Meer weten over de toepassingsmogelijkheden van een medisch oproepsysteem in combinatie met MediScore MDDG of andere medische software? Wij komen je graag meer vertellen.