5 juni 2024

De ‘Yacht de Paris’, gelegen aan de oevers van de Seine met uitzicht op de Notre-Dame, vormde het magnifieke decor voor de MetaVision Gebruikersdag in Parijs. Op deze boot ontving het iMDsoft-team onze Waalse MetaVision gebruikers. Samen met de Franse en Luxemburgse deelnemers stapten zij aan boord om deze -tegenhanger van de Vlaamse en Nederlandse MetaVision User Days- bij te wonen.

Een vroeg vertrek en een paar uurtjes in de trein deden niets af aan de motivatie van onze deelnemers van l’Hôpital de la Citadelle à Liège, CHU UCL Namur en Vivalia Hôpital de Libramont. Samen met Céline Schulz en Mathias Van Driessche reisden zij af naar de lichtstad om de nieuwste functionaliteiten van MetaVision te ontdekken zoals de toekomstige versie 6.23.

Transition of Care kwam aan bod die MetaVision bi-directioneel koppelt met een Elektronisch Patiëntendossier (EPD) voor behandelingen, lijnen, drains en taken. Bovendien lanceerde iMDsoft MobileVision, een innovatieve mobiele app-oplossing, speciaal ontworpen voor verpleegkundigen. Met deze app voer je snel en eenvoudig workflows uit en heb je altijd toegang tot gegevens waar en wanneer dat nodig is.

De Franse en Luxemburgse gebruikers presenteerden topics over voedingsmanagement, documentatiebeheer bij pediatrische reanimatie en het implementatietraject. De middag stond in het teken van discussies, het laten zien en delen van configuratie-ideeën het stellen van vragen én het ontdekken van de mogelijkheden van MobileVision op een smartphone. Het was een dag vol uitwisselingen en leermomenten.

‘Un grand merci’ aan alle deelnemers voor hun aanwezigheid en aan iMDsoft voor hun vijfsterren ontvangst.

Delen:

Benieuwd naar de nieuwste functionaliteiten binnen MetaVision?