16 juni 2023

Begin juni bezochten Recheli Shaked-Mildworth, SVP Sales & Marketing, en Sharon Weissman, Sales Development Manager van iMDsoft, ons om samen een aantal MetaVision klanten in Nederland te bezoeken, waaronder het Amphia Ziekenhuis en het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ).

Dit was een mooie gelegenheid voor iMDsoft om persoonlijk kennis te maken met de teams van de Intensive Care Units, kennis te delen en waardevolle inzichten uit te wisselen.

Tijdens de bijeenkomsten maakten we kennis met de nieuwste functionaliteiten van MetaVision op het gebied van Transition of Care. Transition of Care maakt het mogelijk om onder andere medicatie bi directioneel te koppelen aan het Elektronisch Patiëntendossier (EPD).  

Daarnaast introduceerde het iMDsoft team MobileVision, een nieuwe, dynamische mobiele app-oplossing die speciaal is ontworpen voor verpleegkundigen. Hiermee kunnen zij snel en eenvoudig belangrijke workflows uitvoeren en toegang krijgen tot gegevens wanneer dat nodig is.

Onze dank gaat uit naar Ruud de Waal, Martien Winnemuller, Michiel Heijdeman, Esther Meijer en Wouter Snippenburg van Amphia, en Stefaan Hendriks en Bjorn Schrauwen van het ASZ voor het warme welkom en de voortdurende samenwerking.

Delen:

Meer weten wat MetaVision voor jouw zorgorganisatie betekent?