De Intensive Care van het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) in Dordrecht verlengt haar keuze voor MetaVision als Patiënt Data Management Systeem (PDMS). Na jarenlange trouwe dienst wordt in het ASZ de vijfde MetaVision generatie vervangen door MetaVision 6. Dit platform bevat de nieuwste technologie en nieuwe functionaliteiten zoals een geavanceerd elektronisch medicatiebeheer. Deze toepassing vergroot de patiëntveiligheid. Daarnaast navigeert de gebruiker sneller tussen de patiënten met minder muisklikken door de moderne grafische gebruikersinterface.

Waarom kiest het ASZ voor deze verlenging?

Dominic de Pater, Functioneel Applicatie Beheerder MetaVision/ IC-Verpleegkundige, geeft je hierop zijn antwoord.

MetaVision biedt dié flexibiliteit en configureerbaarheid die we nodig hebben
MetaVision is zo flexibel dat we het systeem kunnen aansluiten bij de workflow van onze gebruikers op de Intensive Care. En niet andersom: de eindgebruiker hoeft zich niet aan te passen aan het systeem. Ook geeft dit PDMS ons de ruimte snel te schakelen bij veranderende omstandigheden. Dat hebben we de afgelopen periode wel gemerkt.

Dominic de Pater
FAB MetaVision/ IC-verpleegkundige, Het Albert Schweitzer Ziekenhuis, Dordrecht

Het Itémedical-team bedankt het ASZ voor de verlenging van deze samenwerking met MetaVision 6. Wij blijven de Intensive Care van het ASZ de komende jaren optimaal ondersteunen en danken het ziekenhuis voor het gegunde vertrouwen.

Delen:

Ontdek ook de flexibele configuratiemogelijkheden van MetaVision. Arno Hoogland vertelt je graag meer! Stuur een e-mail of bel +31 344 66 39 30.