25 april 2024

Het IT-technisch onderdeel van dit holterpakket was eenvoudig te realiseren op de al bestaande inrichting van de 24-uurs bloeddrukmetingen.

Joost Geldhof, Klinisch fysisch medewerker, Reinier de Graaf ziekenhuis, Delft

Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft kiest voor verdere uitbreiding met Sentinel als Cardiologie Informatie Management Systeem. Joost Geldhof licht deze keuze toe: “We kozen voor de ECG holters van Spacelabs Healthcare, omdat de hardware gebruiksvriendelijk is voor zowel de patiënt als zorgmedewerker. De mogelijkheden in het ECG data management systeem Sentinel met bijbehorende holter analyse software Pathfinder SL sluiten aan bij de analysewerkzaamheden die onze holtermedewerkers uitvoeren. En het IT-technische onderdeel van dit holterpakket was eenvoudig te realiseren op de al bestaande inrichting van de 24-uurs bloeddrukmetingen.” Joost is als klinisch fysisch medewerker nauw betrokken bij de besluitvorming van dit implementatietraject.

Het uitlezen van de ECG holters vindt nu, net als de Spacelabs ABP’s, binnen de Sentinel-omgeving plaats. Een feestelijk moment met taart bij deze succesvolle Go Live in het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Delen:

Meer weten over onze cardiologie-oplossingen?