“Mijn uitdaging? De perfecte match vinden tussen beelden en tekst.”

Sinds september versterkt Mitchella van Vliet als Marketing Coördinator ons Sales team. Zij gaat in deze rol aan de slag om Itémedical ‘top of mind’ te maken in de zorgomgeving. Mitchella neemt hiervoor een frisse duik in de wereld van kritische zorg, ICT en medische techniek en geeft je daarbij graag een persoonlijk kijkje achter de schermen.

Maak kennis met Mitchella en lees gauw verder.


ITÉMEDICAL:“KUN JE ONS WAT MEER VERTELLEN OVER JOUW ACHTERGROND TOT NU TOE?”

MITCHELLA“In het visueel bedenken en vormgeven van ideeën kan ik altijd mijn creativiteit kwijt. Na veel omzwervingen – Mode & Commercie, Binnenhuisadvisering & Interieurstyling –  kwam ik bij de Hogeschool Inholland terecht. Hier rondde ik de opleiding Communicatie af. Tijdens mijn 2e studiejaar werkte ik als student-ambassadeur op open dagen, beurzen en andere events. Zo begon mijn carrière bij Inholland. Bij deze onderwijsinstelling werkte ik op verschillende afdelingen in meerdere functies. Van werving en instroom tot aan het cluster Communicatie. In mijn laatste rol coördineerde, plande en voerde ik activiteiten uit voor allerlei evenementen. Daarnaast haalde ik praktijkopdrachten binnen en koppelde deze aan studenten en docenten. Verder heb ik ook een tijdje de socials bijgehouden zoals Facebook en Instagram.

Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent en dat je in alles wat je doet de juiste balans moet vinden. Ik zet mijn kennis, vaardigheden en creativiteit graag in bij Itémedical en er valt hier nog genoeg te leren voor mij!“

“HOE IS ITÉMEDICAL OP JOUW PAD GEKOMEN?

“Via LinkedIn. Vanwege mijn verhuizing vanuit de randstad, Rotterdam, ging ik uiteindelijk gericht op zoek naar een baan in mijn nieuwe woonplaats Tiel. De vacature van Marketing Coördinator kwam voor mij op het juiste moment op mijn pad.“

“WAT GA JE DOEN BIJ ITÉMEDICAL?”

“Ik geloof in de kracht van online media. Bij Itémedical wil ik graag de doorvertaalslag maken naar de online zichtbaarheid via social media kanalen. Hierbij ligt mijn focus op visuele vormgeving, copywriting en storytelling. Daarnaast ondersteun ik het Sales Team bij de opzet en uitvoer van allerlei marketingactiviteiten zoals de voorbereiding voor events als het Topics in IC Congres, symposia of webinars. Ook maak ik visuals voor de website en LinkedIn posts zodat het beeld de tekst aanvult en andersom. Verder zijn we bezig met het opfrissen en gebruiksvriendelijker maken van onze website.

Ook denk ik graag mee hoe we laten zien dat Itémedical meer is dan een ICT-bedrijf met innovatieve medische software-oplossingen. Daarbij wil ik de sociale kant meer belichten door bijvoorbeeld een ‘kijkje achter de schermen’ te nemen. Wie zijn de drijvende krachten achter Itémedical? Waar kan ons team – voor het merendeel zelf afkomstig uit de zorg – je mee helpen en ondersteunen? Hoe draagt Itémedical haar steentje bij aan de zorg? Hier duik ik graag in. Kortom, er staat genoeg op mijn planning de komende tijd!”

“WAT MOGEN WE VAN JOU VERWACHTEN DIT JAAR?”

“Een frisse blik en een actieve bijdrage aan de (online) vind- en zichtbaarheid van Itémedical! Daarnaast mag je van mij een hoop enthousiasme, nieuwe inspiratie en ideeën verwachten. En foto’s! Als freelance fotografe kan ik ook hierin mijn steentje bijdragen. Ik schoot inmiddels al de eerste Itémedical-beelden. Zo maakte ik foto’s van de doorkomst van mijn collega Veerle Lenaerts en haar dameswielrenploeg bij het pondje in Druten. Zij fietsten voor het goede doel ‘Bike for Think Pink’ dwars door Nederland.

Ook wil ik mijn skills graag verder ontwikkelen in storytelling, beeldbewerking, vormgeving en het maken van video’s: korte (animatie) filmpjes voor onze website, LinkedIn of presentatie op congressen. Naast ondersteuning van het Sales team met marketingactiviteiten, bereid ik voor 2023 de start voor van onze Itémedical-socials Instagram en Facebook.”

“NAAR WELKE UITDAGING KIJK JE HET MEESTE UIT?”

“Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur bij Itémedical. Mijn uitdaging? De perfecte match vinden tussen beelden en tekst. Beelden zeggen vaak meer dan 1.000 woorden. Voor mij is het de kunst om met beelden het verhaal te versterken dat je wil vertellen. Ik ga de uitdaging graag aan om die ‘match’ te vinden! En dat ik bij kan dragen aan de groei van Itémedical in Nederland, België en verdere internationalisering. Dit deel ik graag met de ‘buitenwereld’.”

“EN IN JE VRIJE TIJD? KUN JE WAT MEER VERTELLEN OVER JEZELF?”

“In mijn vrije tijd hou ik van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Ik ben eigenlijk nooit uitgeleerd en van nature altijd nieuwsgierig en leergierig aangelegd. Momenteel werk ik naast deze baan als duo-freelance fotograaf. Wat bij mij vaak ooit als hobby begint, groeit uit tot een extra inkomstenbron. Als ik iets wil dan ga ik ervoor. Ik combineer de kennis en ervaringen die ik al heb en leer het nodige bij. 

Bij mij staan sfeer, gezelligheid, ontspanning (op z’n tijd) en een positieve instelling hoog in het vaandel. Ook vind ik een goede balans, gezonde voeding en levensstijl, fysieke en mentale gezondheid heel belangrijk.”

“I’m always open to network. Ik leer graag mensen kennen die mij inspireren en motiveren. Daar krijg ik energie van. 😊)”

Delen:

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?