Terug van eigenlijk nooit echt weggeweest…. Willem-Jan van de Werken! Voor velen van jullie geen onbekend gezicht, want Willem-Jan heeft vanaf 2010 tot begin 2020 ook al bij ons gewerkt. Na een uitstapje bij een ander bedrijf in de zorg, is Willem-Jan weer teruggekeerd op het ‘oude nest’. Per 1 november 2021 is hij begonnen, nu in de functie van Project Manager.

Wil je nog iets meer weten over onze nieuwe (oud-)collega? Lees dan gauw verder.ITÉMEDICAL:
 WAT BEWOOG JE OM TERUG TE KEREN OP HET ‘OUDE NEST’? 

WILLEM-JAN: “Goede vraag! Ik voerde leuke opdrachten uit als consultant en had nog contact met oud-collega’s van Itémedical. Tijdens een bakje koffie op kantoor in Tiel, proefde ik de Itémedical-sfeer weer, zag de mooie oplossingen en kwam de vacature voor Project Manager ter sprake. Dit zorgde ervoor dat ik er toch serieus over ging nadenken. Na een goed vervolggesprek, werd mijn terugkeer een feit.”

WAT MOGEN WE VAN JOU VERWACHTEN IN JE NIEUWE FUNCTIE?
“Mijn consultancy ervaring en inhoudelijke kennis uit eerdere functies tijdens mijn Itémedical-periode, neem ik mee in deze nieuwe baan. Het bij elkaar brengen van de benodigde disciplines in een project, vind ik leuk. Zeker omdat het vaak behoorlijk complexe ketens zijn die niet voor iedereen overzichtelijk zijn. En je mag passie van mij verwachten! De oplossingen van Itémedical dragen zichtbaar bij aan de zorg en ik vind het fantastisch om daaraan bij te dragen.”

WAAR KIJK JE HET MEESTE NAAR UIT?
“Naar het samenwerken met de onophoudelijk (op zorg!) betrokken collega’s en de samenwerking met de diverse geledingen uit de zorginstellingen. Qua project hoop ik een groot MediScore MDDG project inclusief alarmdistributie te mogen begeleiden. Een project waarbij we onze oplossingen mogen inzetten om aantoonbare alarmreductie te bewerkstellingen voor de zorgverlener. Daarnaast kunnen we dan ook diverse andere zorgapplicaties met deze waardevolle data voeden. Als je data eenmaal op de juiste manier verzamelt, kun je er ontzettend veel mee.

Daarnaast draag ik ook bij aan de implementatie van MetaVision PDMS en Sentinel Cardiomanagement van Spacelabs Healthcare. Die vinden nu volop plaats. Verder zijn er intern altijd weer nieuwe initiatieven waar ik aan deelneem. De zorg in Nederland verandert, wordt verplaatst en dat vraagt om nieuwe initiatieven.”

VOOR DIEGENEN DIE JOU NOG NIET KENNEN, WIE IS WILLEM-JAN ALS PERSOON?
“Iemand die met hart voor de zorg wil bijdragen aan de juiste ICT op de juiste plaats in de  zorg. Dat doe ik met kennis van zaken, maar ook door een project te begeleiden met duidelijke doelstellingen. Ik ben heel pragmatisch. Kan niet, bestaat niet, maar doelen kun je wel op meerdere manieren bereiken. Ik werk hiervoor graag samen en hou van mensen om mij heen. Ik heb humor, maar voer daarnaast ook graag een goed gesprek.”

WAAR HOU JIJ JE MEE BEZIG IN JE VRIJE TIJD?
“Van alles! Allereerst er op uit te gaan met mijn gezin. Ik heb een bootje, hou van water en ga graag varen met de kinderen. Wat ik ook leuk vind, is (ver)bouwklussen in en om ons huis. Dus genoeg om mij niet te vervelen, maar ook weer niet te veel om met enthousiasme mijn werk bij Itémedical te doen 🌝!”

Delen:

Heb je nu al vragen voor Willem-Jan? Of wil je met hem sparren over een implementatie? Stuur Willem-Jan dan zeker een mail of bel naar +31 344 66 39 30